Over mij

Mijn naam is Marjolijn Veurink-Wessels, geboren in 1988, getrouwd en moeder van twee kinderen.

Na de middelbare school heb ik de opleiding tot verzorgende IG gedaan. Dit ben ik vrijwel gelijk in een bbl traject begonnen, dus werken en leren. Het graag willen werken zat er al jong in.

Na mijn opleiding ben ik blijven werken in de ouderenzorg. Het zorgen voor mensen zit al van jongs af aan in mijn bloed en is iets wat ik erg graag doe. Mijn interesse heeft altijd al gelegen bij het verzorgen van voeten en nagels. Al jaren vind ik het erg leuk om de voeten van mensen te verzorgen, de nagels te lakken en de voeten een fijne massage te geven. Iets waarvan ik vond dat ik er mijn werk van zou moeten maken.

De combinatie om dit te kunnen doen én het op mijn eigen tijd in te kunnen indelen en deels vanuit mijn eigen praktijk en deels ambulant te kunnen doen maakt het voor mij mijn droombaan.

Inmiddels heb ik daarom mijn diploma’s behaald en werk ik als zelfstandig pedicure en nagelstylist.

Ik vind het erg belangrijk om mijn klanten goede adviezen te kunnen geven. Ook vind ik het belangrijk dat zij zich goed kunnen ontspannen tijdens de behandeling om zo weer stralend en tevreden de deur uit te kunnen gaan. Mocht u vragen hebben over de behandelingen, stuur gerust een email of bel. Ik sta u graag te woord.

Ik zou het leuk vinden om u in mijn salon te mogen ontvangen!

Met vriendelijke groet,

Marjolijn